reklama 11A

Na brněnském výstavišti byly i díky koním plné tribuny až do večera

ikonka

V neděli 5. září byla zahájena Národní výstava hospodářských zvířat společně s veletrhem Animaltech 2021. Na brněnské výstaviště dorazily davy lidí. V pavilonu P u hospodářských zvířat i v pavilonu F u jezdecké arény bylo po celý den plno.
05.09.2021 23:50  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Chov  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

 
Mezinárodní veletrh pro živočišnou výrobu ANIMAL TECH a Národní výstava hospodářských zvířat se letos konají od neděle 5. do středy 8. září. Brněnské výstaviště po čtyři dny hostí sto koní různých plemen. 
 

Psali jsme: Koně v Brně stokrát jinak. Pestré čtyři zářijové dny na výstavišti

 
Zatímco koně mají kolbiště v pavilonu F, pavilon P patří skotu, ovcím, kozám a prasatům. V programu úvodního dne se vystřídala stovka koní a byla to skutečně pěkná podívaná, o čemž se můžete přesvědčit ve fotogalerii.
 
Foto: poskytly Eva Sobotková, Eva Kopečná a Michaela Zachová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE