reklama 11A

V Brně probíhá Národní výstava hospodářských zvířat. Dorazilo 150 koní

ikonka

/AKTUALIZOVÁNO/ Více než 150 koní a téměř 20 plemen je k vidění od neděle 12. května při Národní výstavě hospodářských zvířat v Brně. Pavilon F hostí nejen chovatelské přehlídky, ale také nejrůznější jezdecké ukázky. Podívejte se do fotogalerie!
14.05.2019 16:36  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12A

Foto Ing. Eva Kopečná a Linda Krejčí
 
Přímo v pavilonu F brněnského výstaviště je při Národní výstavě hospodářských zvířat velké kolbiště s tribunami, kruhová jízdárna pro další program a v neposlední řadě stánky vystavovatelů jezdeckých potřeb. 
 
Z doprovodného programu můžeme např. zmínit přirozenou komunikaci s koněm, freestyle Western, spřežení a dostavník, welsh pony v zápřeži, anatomie – kosti a svaly ve volnosti, předvedení chladnokrevných spřežení, jezdeckou ukázku fríský kůň (Jana Rychtecká a Knaap Van De Pluum), ukázku spřežení haflingů v dožínkovém stylu, skokovou ukázku plemene minihorse, zástupce Národního hřebčína Kladruby (barokní pas-de-deux v kostýmech a dámském sedle), chladnokrevné koně při práci s kládou, Extreme Trail a Cowboy Race, voltižní ukázku TJ Lucky Drásov, jezdeckou ukázku koní plemene lusitano (Petra Škrabalová), vystoupení Jízdní policie Brno, čtverylku Kinských koní, předvedení trojnásobné vítězky Velké pardubické Orphee des Blins, čtyřspřeží starokladrubských hřebců z Národního hřebčína Kladruby, Working Equitation, Sněhurku a sedm trpaslíků při paravoltiži, ukázku westernových disciplín, parawestern a reining, pushball a fjordské koně, drezurní vystoupení (Pavla Rubíčková a Centauro dos Reis), předvedení plemene minihorse v zápřahu nebo jezdeckou ukázku fríského koně (Jan Vávra a Jeroen Van Stal Jaegerhof).



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE