reklama 11C

Na brněnské výstaviště za westernovými koňmi

V rámci Národní výstavy hospodářských zvířat, která se koná na brněnském výstavišti BVV ve dnech 11. - 14. května, nebudou chybět ani westernoví koně. Divákům se představí tyto atraktivně zbarvená plemena při různých ukázkách…
05.05.2017 10:16  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12C

 Na farmě John Deere u pavilonu K uvidíte westernové koně unikátních barev. Jedním z nich bude zástupce plemene american paint horse, mladý hřebec RW ROCKET RANGER - strakáč vzácného barvení grullo/tobiano. Kromě tohoto šedého plaváka můžete v akci na extreme trailu vidět i hřebce atraktivní barvy champagne classic - quarter horse jménem WINS SHINE - na sluníčku hraje všemi odstíny zlaté.

A to není všechno! Z hřebců vás jistě nejen barevností oslní i appaloosy - ať už dobytkářský hřebec BIT GUILTY - prokvetlý ryzák s dekou nebo téměř bělostný mladý hřebec HIS NAME IS BART. Kromě nich najdete na volné ploše u pavilonu K i stádo barevných koní z ranče Hot Hill Neslovice a dalších přátelských rančů z Čech, Moravy i Slovenska - chybět přitom nebudou ani plemena jako arab, hafling či poník.

Na stránky pořadatele se dostanete ZDE

Zdroj: Brněnské výstaviště BVV




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE