reklama 11D

Moussac má za sebou slibný začátek na Světovém poháru v Helsinkách

ikonka

Série mezinárodních halových závodů spadajících do Světového poháru Západoevropské ligy pokračuje v Helsinkách a ani zde nechybí česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. Úvodní páteční výkony v nejvyšších soutěžích dne dopadly pro Emmu slibně.
26.10.2019 10:11  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
Po úvodním kole halového seriálu mezinárodních skokových závodů, které se konalo v norském Oslu, pokračovala česká reprezentantka Emma Augier de Moussac do finských Helsinek. Poprvé se na start postavila v pátek 25. 10. s jedenáctiletou Divou, a to ve dvoufázové stočtyřicítce. Obě kola se dvojici podařilo zajet bezchybně a umístila se na patnácté příčce.
 
Emmě se vydařila i následující stopětačtyřicítka. Tu absolvovala v sedle desetileté klisny J.C.S. Chacco Dia a opět bezchybně s umístěním na dvacáté první pozici. Vítězem se stal Švýcar Pius Schwizer s valachem Balou Rubin R.
 
Největší úspěch však Emma Augier de Moussac slavila v závěrečné stočtyřicítce na čas. V ní startovala s desetiletým hřebcem Rubio Monocoat Electric a od vítězného německého reprezentanta Michaela Junga s valachem Dante RZ ji dělily ani ne dvě sekundy. Připadlo jí skvělé třetí místo!
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE