reklama 11A

Halový Světový pohár byl zahájen v Oslu. Moussac pátá v Grand Prix!

ikonka

V norském Oslu odstartoval ve dnech 16. až 20. října halový Světový pohár pro Západoevropskou ligu FEI. Na start nedělní Velké ceny se postavila také česká reprezentantka Emma Augier de Moussac a s klisnou J.C.S. Chacco Dia se radovala z páté příčky.
20.10.2019 22:44  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Další senzační úspěch si na své konto může připsat česká reprezentantka Emma Augier de Moussac. V neděli 20. října o sobě dala vědět bezchybným výkonem v základním kole i rozeskakování v úvodní Grand Prix halového Světového poháru v Oslu.
 
Z téměř čtyřicítky jezdeckých dvojic se jich do rozeskakování probojovalo dvanáct, čistý výkon už zopakovalo jen pět jezdců, mezi nimi i Emma. V čase 43,58 získala celkovou pátou příčku.
 
Vítězství patřilo Švýcarovi Bryanu Balsigerovi s jedenáctiletým valachem Clouzot de Lassus, který byl o více než tři a půl sekundy rychlejší. Stříbrnou medaili si odvezla jen s desetinovou ztrátou na vítěze portugalská reprezentantka Luciana Diniz sedlající desetiletého francouzského valacha Vertigo du Desert, bronz připadl domácímu jezdci Geir Gulliksen a VDL Groep Quatro.
 
Rozeskakování se Emma Augier de Moussac účastnila i v soutěži do 150 centimetrů, a to s jedenáctiletou Divou. V něm sice jednou chybovala, i tak z toho bylo umístění na dekorované jedenácté pozici.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz.




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE