reklama 11D

Češi v sedmi koutech Evropy. Ve Finsku nastoupí do SP Emma de Moussac

ikonka

Češi se během čtvrtého říjnového víkendu představí na sedmi různých místech v Evropě. Početná ekipa skokanů zamíří na Slovensko, v Itálii se pojedou čtyři hvězdy ve všestrannosti a Emma de Moussac nastoupí do Světového poháru.
22.10.2019 12:01  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Série halových závodů CSI5*, které jsou bodované do Světového poháru Západoevropské ligy, odstartovala v Oslu, kde se do Grand Prix zapojila v neděli 20. října i česká jezdkyně Emma de Moussac. 
 
Také o týden později, kdy se evropská špička přesune do finských Helsinek, nastoupí česká reprezentantka opět do soutěží CSI5*. V přihlášce má klisny Divu, J.C.S. Chacco Diu a Rubio Monocoat Electric. 
 
Početná skupina míří do Šamorína. V soupiskách jsou Ondřej Zvára, Marek Hentšel či Valentýna Kuková. Do polských Michalowic vyrazí mimo jiné Aleš Opatrný a Kamil Papoušek. V Kronenbergu budou závodit Anna Held, Sára Finsterle a Tereza Svobodová a zastoupení bude mít Česko i v Opglabbeeku, kam jede Vladimír Tretera.
 
Miroslav Trunda je nahlášený do italského Montelibretti. Tam se odehraje jedna ze soutěží všestrannosti bodovaná do olympijského žebříčku, a to CCI4*-S. Trunda jí pojede s klisnou Shutterflyke. O hvězdu níže bude závodit s Trnkou Ruf.
 
Mladá drezurní reprezentace se představí na CDI v Zakrzowě v Polsku. V soupiskách figurují pony jezdkyně Barbora Kavanová, Tereza Matoušková a Daniela Prokešová. Juniorskou kategorii budou reprezentovat Eva Vavříková, Julie Sekaninová, Anna Humplíková a Eliška Skřivanová. Alexandra Hanáčková s Tinou Pospíšilovou nastoupí do kategorie mladých jezdců a v dětské kategorii bude závodit Marie Lumbachová. Seniorské klání čeká Kateřinu Kotyzovou v CDI2* a Michala Košťála v CDI-W, tedy v rundě Světového poháru.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE