reklama 11C

Mladí koně jsou v Šamoríně úspěšní. Vingrálková vyhrála s Damoclem

ikonka

Na úterní vítězství Zuzany Zelinkové se sedmiletou klisnou Ekatharinou úspěšně navázala ve středu Sára Vingrálková v sedle šestiletého valacha Damocles From Second Life Z absolvovala obě fáze parkuru do 125 cm bez chyby a nenašla přemožitele.
31.07.2019 16:24  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Dvoufázovou soutěží CSIYH1* pro šestileté s výškou překážek 125 centimetrů vyvrcholil středeční program mezinárodních závodů ve slovenském Šamoríně. Sára Vingrálková s valachem Damocles From Second Life Z dokončila obě fáze bez penalizace a v té druhé dosáhla na nejrychlejší čas ze všech, což znamenalo vítězství. Nechala za sebou i Laszla Tótha z Maďarska, který s klisnou Ching v úterý vyhrál. Tentokrát se musel spokojit s druhou příčkou.
 
Sedmiletí koně startovali opět na výšce 135 centimetrů a Zuzana Zelinková se ve středu v této soutěži představila s Harankou. Také ona ani jednou nezaváhala a v čase druhé fáze 41,04 si dojela pro pátou pozici. O řádek výše figuruje domácí jezdec ze Slovenska – Radovan Šillo na hřebci Emyr Zoetendaele Z. Zvítězil Němec Simon Widmann s valachem Maldonado E.
 
Pětiletí koně se představili na parkuru do 115 centimetrů. Nejlepší dvojicí byla Yfke Bourget a Fantasy de la Roque Z z Francie. 
 

Podrobné výsledky najdete TADY

 

Foto Simona Vingrálková




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE