reklama 11B

Michlíčkové se ve Španělsku daří i v sobotu. Bodovala v Silver Tour GP

ikonka

Česká juniorka Mariana Michlíčková předvedla v rámci Mediterranean Equestrian Tour další bezchybný výkon v soutěži do 140 centimetrů. V sobotní Silver Tour Grand Prix se probojovala do rozeskakování, dojela opět čistě, a navíc v osmém nejlepším čase.
29.02.2020 19:31  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
V sobotu 29. února se na start Silver Tour Grand Prix ve španělské Olivě postavila spolu s dalšími šedesáti jezdci také česká juniorská reprezentantka Mariana Michlíčková. Parkur s překážkami do 140 centimetrů absolvovala s jedenáctiletým valachem Leeve Jung 2 bezchybně a probojovala se s třetinou účastníků do rozeskakování.
 
Také v rozeskakování zopakovala Mariana Michlíčková bezchybný výkon a nakonec byla dekorovaná na skvělém osmém místě. "Všichni koně se jeví ve velmi dobré formě, energie jim v žádném případě nechybí a skáčou s chutí, takže jsem moc spokojená," vzkázala Mariana. Vítězství připadlo brazilské dvojici Marlon Modolo Zanotelli a osmiletá Vanda Mclaren.
 
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto Marian Michlíček



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE