reklama 11D

Rušno je doma i v zahraničí. Akcím vévodí Světové poháry v Göteborgu

ikonka

Týden od 17. února nabízí řadu sportovních akcí v zahraničí i na domácím poli. Velmi aktivní jsou rovněž čeští skokoví jezdci na mezinárodních závodech - nejvíce z nich je aktuálně na španělských sériích Mediterranean Equestrian Tour a Sunshine Tour.
20.02.2020 11:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Sportovní dění v druhé půlce února je doma i v zahraničí velmi pestré. Největší akcí čtvrtého únorového víkendu jsou bezesportu pětihvězdové mezinárodní závody ve švédském Göteborgu, jejichž součástí jsou rovněž další kola halových Světových pohárů v parkuru a drezuře. Drezurní Grand Prix se jede již v pátek v brzkých odpoledních hodinách a divácky atraktivní volná sestava přijde na řadu v sobotu. Skokový Světový pohár ukončí program celé pětidenní akce v neděli od tří odpoledne.
 

Velmi aktivní jsou také Češi v zahraničí

 

Čeští skokoví reprezentanti se v týdnu od 17. února účastní hned pěti různých zahraničních mezinárodních závodů. Sestry Anna Marie a Kristina Vítek pokračují již třetí týden v účasti na CSI v portugalském městě Vilamoura, Aleš Opatrný, Natálie Roučková, Kateřina Tomanová, Sára Vingrálková a Ondřej Zvára navazují druhým týdnem probíhající Sunshine Tour.
 
Ve španělské Olivě reprezentují Anna Kellnerová, Veronika Jelínková, Veronika Kolářová a Mariana Michlíčková, ve Spojených arabských emirátech, konkrétně v Abu Dhabi Valentýna Kuková a v neposlední řadě také Barbora Kejvalová v belgickém Gentu.
 

O domácí dění se postarají Královice a Zduchovice

 

Čtvrtý únorový víkend bude poměrně živý i v České republice. V sobotu 22. února se v Královicích odehraje druhé skokové kolo Zimního jezdeckého poháru České jezdecké federace, hned v neděli zvou Zduchovice na další kolo místního seriálu Jump & Travel Tour a k tomu se navíc v sobotu večer koná galavečer Středočeské oblasti ČJF.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE