reklama 11D

Kamírové se v Hambachu daří. Průběh závodů probrala přímo s Klimke

ikonka

Barbora Kamírová v půlce srpna vyrazila se svými koňmi na CCI do Hambachu a daří se jí. Po svém výkonu pro nás navíc ještě exkluzivně vyzpovídala německou olympioničku Ingrid Klimke, která se závodů v Hambachu účastnila poprvé. Více v článku.
17.08.2019 21:24  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |  
EXKLUZIVNĚ
| FANCLUB
reklama 12A

V půlce srpna se v německém Hambachu konají mezinárodní závody ve všestrannosti, na něž vyrazila také česká reprezentantka Barbora Kamírová se dvěma koňmi. Daří se jí především v sedle Vanessy Mae. Po drezuře a krosu se jí podařilo vyhoupnout na skvělou devatenáctou příčku z devíti desítek účastníků. S Coco Channel je po dvou dnech zatím na 58. místě. 
 
Na závody do Hambachu vyrazila také německá reprezentantka Ingrid Klimke a Barbora Kamírová ji speciálně pro čtenáře našeho serveru vyzpovídala. Jak tyto závody Ingrid vyhodnotila?
 
"V Hambachu jsem tento rok úplně poprvé, protože v minulých letech jsem zúčastnit bohužel nemohla. Moc se mi závody líbí, protože povrch je zde skvělý, skoky jsou krásné a různorodé. Drezurní a skokové kolbiště jsou příjemná na ježdění. Velmi důležité jsou rovněž stáje, kde mají koně čerstvý vzduch a okna ze stájí, takže v tomto ohledu si myslím, že už by to nemohlo být ani lepší. Co je nejdůležitější - člověk se tu cítí vítaný, je zde skvělý tým, který se velmi snaží udělat vše pro to, aby jezdci i koně byli spokojení. "
 
Ingrid Klimke se vyjádřila rovněž k obtížnosti krosu: "Jsou zde různé typy překážek, zde dvakrát voda, úzké skoky, seskoky, skoky ze tmy do světla, koně tedy musí rychle reagovat. Mají zde velké kopce, což je vždy dobré - na koni se ukáže jeho fyzická kondice, a pokud chce být jezdec v čase, musí jet opravdu rychle. A to je výzva, jelikož i čas velmi rozhoduje o celkovém výsledku. Každý, kdo chce být vpředu, si za tím musí opravdu jít. Bylo zde několik chyb na překážkách, ale nic vážného, nedošlo k žádnému velkému zranění. Určitě se sem opět vrátím, protože jsem si svou jízdu velmi užila. Měla jsem to štěstí, že jsem si trať mohla projet hned se třemi koňmi!"
 
Kompletní výsledky po krosu najdete ZDE.
 
Foto Barbora Kamírová




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE