reklama 11A

MČR v drezuře 2020: Mistryněmi jsou Vášáryová, Kotyzová a Vavříková

ikonka

Drezurní MČR 2020 je u konce. V neděli 13. září vyvrcholilo v olomouckém Equine Sport Centru mistrovské drezurní klání v kategorii jezdců do 25 let a v seniorské kategorii jednotlivců. Starty jednotlivců byly dále rozděleny na malou a velkou rundu.
13.09.2020 15:34  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Velkou rundu seniorské kategorie, tedy soutěž s nejvyšší obtížností v rámci drezurního mistrovství České republiky, ovládla Hana Vášáryová s klisnou Filipou. Po třech kolech obdržela nejlepší procentuální hodnocení, čímž si vybojovala titul mistryně České republiky v sezoně 2020. Její vítězné hodnocení bylo 70,918 %. Místo druhé ve velké rundě mezi seniory vybojoval Michal Košťál s valachem Little Jack. Výsledek této dvojice byl 68,679 %. Třetí nejlepší výkon předvedla Tereza Hábová a James Bond s hodnocením 67,276 %. 
 
V malé rundě mezi seniory nakonec po třetím kole zvítězila Kamila Kotyzová s klisnou Linet, které pro získání mistrovského titulu stačilo 69,386 %. Po prvním kole vedoucí Fabrizio Sigismondi, který sedlal klisnu Go for it, skončil v závěru na druhém místě se ziskem 69,168 %. A místo třetí v této kategorii patřilo Evě Jančaříkové s valachem Kandro, která byla ohodnocena 68,780 %. 
 
Mezi jezdci do 25 let byla jasnou adeptkou na vítězství po dvou kolech Eva Vavříková s klisnou Belle Ennie, což se také po třetím kole stalo skutečností. Vyhrála s výsledkem 71,983 %. Druhé místo poté brala Aneta Havlíčková s Fieneke, která získala celkem 69,553 % a na třetím místě skončila Laura Lišková s Wormanem. Její skóre bylo 67,251 %. 
 

Výsledky naleznete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Foto Jan Andrash 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE