reklama 11B

Markéta Šveňková: Práce pro Prague PlayOffs je pro mě čest i závazek

ikonka

Markétu Šveňkovou není v jezdeckých kruzích potřeba představovat. Má celou řadu zkušeností v rámci organizace závodů v ČR a aktivně působí i jako mezinárodní rozhodčí či steward. Před nedávnem se nově zhostila funkce sportovní ředitelky GC PlayOffs.
05.04.2019 07:23  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A
 
Novou sportovní ředitelkou závodů Global Champions Prague PlayOffs je Markéta Šveňková. Mimo jezdecký sport působila několik let v oblasti public relations u nadnárodních telekomunikačních společností. V souvislosti s koňmi má zkušenosti například s pořádáním CSIO v Poděbradech a Praze. Soutěžní dění však zná velmi dobře i z pohledu mezinárodního rozhodčího a stewarda. Praxi vykonává na čtyř i pětihvězdových závodech. 
 
Působí ovšem také v pozici mluvčí České jezdecké federace a s českou národní reprezentací vyjíždí na vrcholné parkurové závody v roli vedoucí ekipy. Všechny své zkušenosti zcela jistě zúročí i ve funkci sportovní ředitelky Prague PlayOffs v O2 areně. 
 
„Je to pro mě nesmírná čest, že si mě Czech Equestrian Team vybral ke spolupráci na takové akci jako je Global Champions Prague PlayOffs a zároveň samozřejmě velký závazek,“ říká ke své nové funkci Markéta Švěňková. 
 
„Mou odpovědností bude především organizace závodů CSI2*. Pro české jezdce jde o jedinečnou šanci nejen zažít nejvýznamnější parkurový mítink roku ze sedla, ale budou se také potkávat s největšími hvězdami skokového sportu, které uvidí v akci na kolbišti i v zákulisí,“ dodává Markéta Šveňková.
 
Druhý ročník Global Champions Prague PlayOffs se odehraje v O2 areně od 21. do 24. listopadu 2019. Podrobnosti o programu závodů i další informace najdete na webu www.pragueplayoffs.com. Vstupenky na tuto galashow světového parkuru jsou již v předprodeji prostřednictvím sítě Ticketportal.cz.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE