reklama 11C

Exellova skvělá forma vydržela i v londýnském SP

ikonka

Během sobotního dne 22. prosince se v Londýně uskutečnily celkem dvě soutěže v rámci Světového poháru. Ta druhá se týkala disciplíny spřežení a z takzvaného drive-off vzešel vítězně australský reprezentant Boyd Exell se svým čtyřspřežím…
22.12.2018 20:47  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B

Celkem sedm vozatajů nastoupilo do sobotní soutěže Světového poháru ve spřežení. Mezi nejlepší trojici, která postoupila do rozhodující jízdy, patřili Boyd Exell, Koos de Ronde a také Glenn Geerts.

Z této trojice si nejlépe vedl Boyd Exell, který se předvedl opět ve skvělé formě, kterou v Londýně ukázal již během pátešní soutěže. Se svým čtyřspřežím dojel do cíle bez chyb, a to v čase 114,88 vteřiny. To mu nakonec s přehledem zajistilo vítězství. 

Druhé místo získal holandský zástupce Koos de Ronde. Ten nakonec chyboval, ani bez penalizace by mu však dosažený čas nestačil na vítězství. Celkově totiž zapsal 125,91 vteřiny, a to včetně čtyřvteřinové penalizace. Stále by však na vítězného Exella ztrácel poměrně mnoho vteřin.

Belgičan Glenn Geerts nakonec obsadil třetí místo, když se v drive-off rozhodl soutěž vzdát.

Jednalo se o poslední soutěž spřežení, která se jela v rámci mezinárodních závodů v Londýně. Nedělní program již obsahuje pouze skokové soutěže.

 

Kompletní výsledkové listiny naleznete ZDE.

Foto: archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE