reklama 11B

Kvalita koní v Achleitenu byla špičková, vyhodnotil stříbrný Jan Zamec

ikonka

Excelentním výsledkem zabodoval v Achleitenu Jan Zamec a hřebec Let's Dance. V konkurenci osmi účastníků předvedli druhý nejlepší výkon s výsledným hodnocením 81,2 procent. "Kvalita koní a jezdců v této kategorii byla špičková," tvrdí Jan Zamec.
15.06.2019 19:17  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V půlce června se v rakouském Achleitenu konají čtyřhvězdové mezinárodní závody, jichž se účastní také početná česká ekipa. Jak jste se dočetli již v TOMTO ČLÁNKU, v úvodu se dařilo zejména Evě Vavříkové, nicméně v sobotu zazářil v kategorii pětiletých Jan Zamec v sedle oldenburského hřebce Let's Dance. S výsledkem 81,2 procent byl druhý nejlepší z osmi startujících. "Kvalita koní a jezdců v této kategorii byla špičková o to více mě tento výsledek potěšil," svěřil se svými dojmy Jan Zamec. "Let' Dance podává letos velmi stabilní výsledky a tímto svou formu před MS v Ermelu potvrdil. Nálada byla skvělá! Areál v Achleiten je překrásný a rádi se sem vracíme."
 
Mítinku se účastní rovněž Hana Vašáryová. V pátek dosáhla s koněm David du Plessis-Belliere velmi slušného výkonu s hodnocením více než 72 procent, v sobotu s Winstonem bodovala v kategorii šestiletých. Hodnocení skvělých 81 procent jim zajistilo třetí příčku.
 
V sobotu startovala rovněž juniorka Eva Vavříková a ve své kategorii byla s Belle Ennie šestá a se Siracusou sedmá z celkem sedmnácti účastníků. 
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv Jana Zamce




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE