reklama 11B

Jistý dárek pro nové členy fanclubu. Nákup v JanaHorse a Koňské knihy

ikonka

Až do 11. dubna 2022 máte šanci získat jistý dárek za členství v našem fanclubu Jezdci.cz, EquiRadio a EquiTV. Podpoříte tím činnost našich koňských médií a současně se vám drobný poplatek ihned vrátí, a to buď zcela, nebo alespoň z větší části.
05.04.2022 13:55  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12A

 
Je to již déle jak měsíc, co začal fungovat fanclub Jezdci.cz, ale také EquiTV a EquiRadia. Pokud se stanete jejich členy a rozhodnete se tím současně podpořit existenci našich médií, tak dostanete v první řadě přednostní přístup k podstatné části redakčního obsahu. Naši registrovaní fanouškové si například mohou také stahovat zdarma původní audio a video materiály z databáze EquiTV.cz a EquiRadia.cz.
 
V neposlední řadě mezi ně pravidelně rozdáme nějaké hodnotné dárky, resp. dárkové poukazy. Vždy začátkem týdne oznámíme, co jsme si pro ně nachystali a až do pondělí mají stávající i noví členové fanclubu čas napsat e-mailem na adresu fanclub@jezdci.cz, případně fanclub@equitv.cz, zda mají o aktuální dárek zájem. 
 
V tomto týdnu dáváme novým členům možnost jistoty k získání dárku v hodnotě 300 korun. Můžete si vybrat buď jeden ze šesti slevových kuponů, který můžete uplatnit na nákup v obchodě s jezdeckými potřebami JanaHorse – Karlovy Vary, nebo slevu ve stejné výši do e-shopu Koňskéknihy.cz. Také těch máme pro vás šest. Pokud chcete členství pouze za předpokladu, že budete mít garanci jednoho z uvedených poukazů, pak stačí vyplnit objednávkový formulář v sekci FANCLUB na webech JEZDCI.CZ nebo na EQUITV.CZ a postupovat dle pokynů v bodu 3. Do zprávy pro administrátora pak připište: „Chci jistý dárek od JanaHorse“, případně: „Chci jistý dárek od Koňskéknihy.cz“. Následně vás budeme informovat o tom, zda vybraný dárek je ještě k dispozici. Poté budete mít čas do pondělí 11. dubna 12:00 hodin na zaplacení členského poplatku, který začíná na částce 300 korun.
 
Jestliže již jste členem některého z našich fanclubů, pak stačí napsat na e-mail: fanclub@jezdci.cz, případně fanclub@equitv.cz a do předmětu zprávy uvést „Chci dárek od JanaHorse“, případně: „Chci dárek od Koňskéknihy.cz“. V případě, že bude vybraný dárek stále dostupný i po termínu uzávěrky, rádi vám jej věnujeme. Podmínkou pro zařazení samozřejmě je, abyste v den uzávěrky měli aktivní členství. 
 
Rádi bychom ještě připomněli, že v prodejně JanaHorse – Karlovy Vary bude ve středu 13. a čtvrtek 14. dubna probíhat narozeninová akce, při níž zákazníci budou moci uplatnit slevu 20 % na vše kromě krmiv, krmných doplňků a služeb (podrobné podmínky najdete na webu www.janahorse.cz), dále 30 % slevu na všechny podsedlové jezdecké dečky (z ceny na cenovce) a těšit se můžete také na výprodejové položky se slevou 50 % (na zboží bude uvedena původní cena i cena po slevě). 
 
Ke každému nákupu obdrží zákazník navíc zdarma ohlávku, a aby toho nebylo málo, tak bude probíhat každý z uvedených dnů soutěž o kredit na nákup v hodnotě 1.000 korun. Do slosování se dostane každý, kdo nakoupí za více jak 2.000 korun. A co je důležité, poukaz na slevu 300 korun od našeho fanclubu lze kombinovat se zmiňovanými slevami! Tu klubovou slevu je možné uplatnit nejen během dvou zmíněných dnů, ale kdykoliv do 30. května 2022.
 
Budeme moc rádi, když se i vy stanete členem našich fanclubů a podpoříte tak další rozvoj médií Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz. 
 
Ilustrační foto: JanaHorse – Karlovy Vary



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE