reklama 11A

Chcete 300 Kč na libovolnou knihu o koních? Hlaste se do 28. 3. 2022

ikonka

Druhý týden po sobě máme pro vás nabídku tří slevových kupónů v hodnotě 300 korun na libovolnou knihu z nabídky e-shopu Koňskéknihy.cz provozovaného vydavatelstvím Arcaro. Podobné akce budeme dělat mnohem častěji. Stačí být součástí našeho fanclubu.
21.03.2022 16:35  |  Rubrika: Ostatní  |  
DOPORUČUJEME
| FANCLUB
reklama 12B
 
Redakce Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz mají už několik týdnů své fancluby. Pokud se stanete jejich členy, tak máte v první řadě přednostní přístup k podstatné části redakčního obsahu. Naši registrovaní fanouškové si také mohou stahovat audio a video redakční materiály z EquiTV.cz a EquiRadia.cz.
 
V neposlední řadě mezi ně pravidelně rozdáme nějaké hodnotné dárky, resp. dárkové poukazy. Vždy v pondělí oznámíme, co jsme si pro ně nachystali na následující týden. Dalších sedm dní mají stávající i noví členové fanclubu čas napsat e-mailem na adresu fanclub@jezdci.cz, případně fanclub@equitv.cz, zda mají o aktuální dárek zájem. 
 

Tři slevové kupony za 300 korun v e-shopu Koňskéknihy.cz

Do pondělí 28. března 2022 si můžete psát o jeden ze tří slevových kuponů v hodnotě 300 korun, který můžete uplatnit na libovolnou knihu z nabídky e-shopu Koňskéknihy.cz. Najdete v něm přes 250 titulů o koních a jezdeckém sportu. 
 

Zapojit se mohou noví i stávající členové fanclubu

Pokud ještě nejste členem některého z našich fanclubů, tak se jím můžete stát hned teď a rovnou se zapojit do zmíněné soutěže. Stačí vyplnit objednávkový formulář na JEZDCI.CZ nebo na EQUITV.CZ a postupovat dle pokynů v bodu 3. Do zprávy pro administrátora pak připište: „Chci aktuální dárek“.
 
Jestliže již jste členem některého z našich fanclubů, pak stačí napsat na e-mail: fanclub@jezdci.cz, případně fanclub@equitv.cz a do předmětu zprávy uvést „Chci aktuální dárek“.
 
Uzávěrka této nabídky je v pondělí 28. března 2022 ve 12:00 hodin. Dárek získají ti, jejichž objednávka, či žádanka přijde jako pátá, desátá nebo patnáctá v pořadí. Bude-li zájemců méně než patnáct, pak dárek získá první, pátý a desátý žadatel. Nebude-li jich ani deset, rozdáme dárky mezi prvního, třetího a pátého člena fanclubu. A kdyby náhodou jich nebylo ani pět, pak cenu obdrží první, druhý a třetí respondent. 
 
Podmínkou pro zařazení samozřejmě je, aby v den uzávěrky měl dotyčný aktivní členství. Tzn. noví členové musí mít do té doby zaplacený členský poplatek a stávajícím členům do uvedeného termínu nesmí skončit platnost členství.
 
Budeme moc rádi, když se i vy stanete členem našich fanclubů a podpoříte tak další rozvoj médií Jezdci.cz, EquiTV.cz a EquiRadio.cz. 
 
Ilustrační foto: poskytlo nakladatelství Arcaro



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE