reklama 11C

Jezdecké a hipo akce v týdnu s číslem 45 roku 2018

ikonka

V pravidelné rubrice vám přinášíme přehled akcí, jež nabídne 45. týden roku 2018. Čeští jezdci se chystají na řadu výjezdů do zahraničních hal. Velmi sledovaným mítinkem však bude také další kolo GC v Dauhá s účastí Prague Lions.
05.11.2018 12:30  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Čeští jezdci se představí na skokových závodech v zahraničí i během druhého listopadového víkendu.
 
Filip Doležal bude skákat při CSI v Opglabbeeku (BEL) a Valentýna Kuková jede do italské Gorla Minore. Barbora Kejvalová je nahlášená do CSI Wierden. U sousedů na Slovensku se bude závodit v čtyřhvězdové kategorii. V ní se představí Aleš Opatrný a Zuzana Zelinková. V CSI2* budou závodit také Anna Kellnerová a Sára Vingrálková.
 
Kvůli startům Anny Kellnerové a Aleše Opatrného v Šamoríně pojedou v barvách Prague Lions další kolo Global Champions v Dauhá zahraniční členové týmu Niels Bruynseels, Gerco Schröder a Peder Fredricson.
 
Česká vlajka nebude chybět ani na startovní listině vytrvaleckého závodu CEI1* Erhardt v USA. Závodit tam bude Marek Lipold.
 
Zahálet nebudou ani česká závodiště. V Pardubicích se pojede rozlučková všestrannost. V Sobotovicích a Herouticích proběhnou parkurové soutěže pro pony.
 
Máte-li i VY pro nás nějaký TIP na zajímavou jezdeckou či jinou „hipo“ akci v tomto, nebo následujícím týdnu, neváhejte nám o ní napsat – buďto na info@jezdci.cz, nebo přímo sem, formou diskusního příspěvku pod článkem!
 



reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE