reklama 11D

Humanitární pomoc pro koně dorazila na Ukrajinu. Zamířila i do Kyjeva

ikonka

Zástupci Charitativní nadace Ukrajinské jezdecké federace informovali o pokračující distribuci humanitární pomoci pro koně na Ukrajině. Již ve středu dostali krmivo, senáž, seno a hobliny stáje hipodromu ve Lvově. Ve čtvrtek se pokračovalo do Kyjeva.
17.03.2022 22:22  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D
 
Jako první dostaly humanitární pomoc ve středu 16. března stáje ve Lvovské oblasti, která poskytla úkryt koním evakuovaným z bojových zón. Konkrétně se jedná o stáje Lvovského hipodromu a další dva jezdecké kluby.
 
Ve čtvrtek pokračovala pomoc dál na východ do Chmelnické oblasti. Na čtvrtek 17. března byl plánován příjezd nákladního automobilu do Dynama Kyjev. „Humanitární pomoc bude pokračovat do těch stájí a klubů, kde je pomoc nejvíce potřebná, a to na základě mapování provedeného našimi dobrovolníky. Při přidělování pomoci jsou brány v úvahu počty koní a množství zbývajícího krmiva. Přednost mají stáje s malým množstvím krmiva. Dobrovolníci se obrátí na stáje a kluby v Kyjevě, aby informovaly, jak lze krmivo vyzvednout z Dynama,“ uvedli organizátoři pomoci z Ukrajinské jezdecké federace. 
 
Asi tři tuny nákladu putovaly také do Oděské oblasti. „V současné době na Ukrajině vyvíjíme plnohodnotný logistický systém, který umožní přepravovat mnohem více zboží kamiony nebo vlaky. To nám umožní dostat se do těch částí země, kam je extrémně obtížné přivést pomoc, jako je například Charkov. Spolupracujeme také s dárci, abychom zajistili nepřetržité dodávky zásob. Děkujeme všem za laskavou pomoc,“ vzkazují představitelé Ukrainian Equestrian Federation Charity Foundation.
 
Zdroj: Ukrainian Equestrian Federation Charity Foundation
Foto: Ukrainian Equestrian Federation Charity Foundation



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE