reklama 11D

Hamburské derby bude až v srpnu. Bez diváků to nejde, vysvětluje Wulff

ikonka

Již v loňském roce panovalo velké zklamání z toho, že se nemohlo uskutečnit Hamburské derby, které mělo být ve znamení oslav stého výročí. Po důkladném zvážení organizátoři letošní ročník odložili na konec srpna. „Bez diváků to nejde,“ zdůvodnili.
27.01.2021 09:25  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
 
V koordinaci s městem Hamburk, okresem Altona, sponzory i veřejnoprávní televizní společností a dalšími partnery se pořadatelé tradičního Hamburského derby rozhodli tuto akci odložit až na termín od 25. do 29. srpna. 
 
„Hamburské derby si v žádném případě nelze představit bez přítomnosti diváků. Abych byl upřímný, není to ani finančně životaschopné,“ vysvětlil Volker Wulff a současně vyjádřil maximální rozhodnutí, aby se tento závod skutečně s za přítomnosti veřejnosti mohl uskutečnit.  „Cítíme, že je naší povinnosti udělat vše pro realizaci Derby 2021. Dlužíme to sponzorům i fanouškům, kteří projevili i v době krize velkou loajalitu k Hamburskému derby.“ 
 
Rozhodnutí zcela podporuje i radní města Hamburk pro sport Christoph Holstein: „Ze strany města Hamburk vidíme ve druhé polovině roku výrazně větší šanci uspořádat tuto akci již v normálním prostředí.“
 
Součástí pětidenních závodů bude opět série Longines Global Champions Tour a Global Champions League. Skokové derby se pojede již po jednadevadesáté, drezurní derby čeká 62. ročník. 
 
Zdroj: hamburgderby.de
Foto archiv pořadatele / Lafrentz  



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE