reklama 11A

Finále MS mladých koní v Lanakenu s českou účastí, známe šampiony!

ikonka

Letošní skokové finále MS mladých koní v belgickém Lanakenu zná své šampiony, pro Českou republiku bylo speciální především díky dvojici Sára Vingrálková a šestiletý Damocles From Second Life Z, která se dokázala probojovat až do samotného finále.
22.09.2019 17:59  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Chov  |   FANCLUB
reklama 12C
Neděle 22. září přinesla finálová kola prestižního skokového mítinku, mistrovství světa mladých koní v belgickém Lanakenu. V kategorii šestiletých se navíc až do slavnostního závěru probojovala česká dvojice, valach plemene zangersheide Damocles From Second Life Z v sedle s teprve sedmnáctiletou juniorkou Sárou Vingrálkovou, která letos zažívá skutečně velmi úspěšnou sezonu. Dvojice ve finálové soutěži dvakrát chybovala a s osmi trestnými body obsadila 31. příčku.
 
Šampionkami se pro letošní rok staly ve všech kategoriích klisny. V kategorii pětiletých vyhrála irská klisna Rockwell po významném hřebci Kannan v sedle s osmnáctiletým Jasonem Foley, šestileté ovládla německá dvojice Katrin Eckermann s klisnou Chao Lee po hřebci Comme Il Faut z matky po Chacco-Blue, mezi sedmiletými byla nejlepší Cuffesgrange Cavadora po Z Wellie 72 z matky po Luidam vedená teprve sedmnáctiletým irským jezdcem Seamus Hughes-Kennedy.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto archiv pořadatele




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE