reklama 11D

Česká reprezentace se chystá na MS mladých koní do Lanakenu i do Pisy

ikonka

Osmatřicátý kalendářní týden patří hned několika významným reprezentačním výjezdům. Napínavé bude sledovat české barvy na MS mladých koní a to jak skokových v Lanakenu, tak vytrvalostních v Pise. Češi se však chystají i do Velké Británie či Francie.
17.09.2019 20:31  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
V týdnu od 16. do 22. září čeká české reprezentanty účast na několika prestižních mezinárodních událostech, pojďme si je společně shrnout a následně prostřednictvím serveru Jezdci.cz společně sledovat průběh.
 
Početná česká ekipa se chystá na skokové mistrovství světa mladých koní do belgického Lanakenu, na seznamu jsou koňští svěřenci Filipa Doležala, Kamila Papouška, Sáry Vingrálkové a Zuzany Zelinkové. Krom toho se česká skoková reprezentace ukáže rovněž na mezinárodních závodech v St. Tropez - Grimaud, kde jsou nahlášeny jezdkyně Emma Augier de Moussac a Anna Kellnerová.
 
Ve všestrannosti budou české barvy hájit Jaroslav Abík a Robert Pokorný, konkrétně na čtyřhvězdových mezinárodních závodech v britském Blenheimu.
 
Mistrovství světa mladých koní se účastní rovněž vytrvalostní jezdci v rámci mítinku Toscana Endurance Lifestyle v italské Pise. V kategorii sedmiletých jsou nahlášeny dvojice Lucie Škábová a Umnyah, Lucie Sedláková a Shakira AA 50. Souběžně zde budou reprezentovat také při CEI2* na 120ti kilometrech Petr Jadlovský, Lucie Škábová se svým druhým koněm, Jiří Bláha a Táňa Terberová.
 
Ilustrační foto archiv Jezdci.cz




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE