reklama 11A

Finále drezurního poháru ČJF Královice: Masters vede Johana Vášáryová

ikonka

V Královickém dvoře probíhá ve dnech 19. a 20. září finále Českého poháru ČJF 2020 v drezuře jezdců na pony. Po prvním kole byla v nejnáročnější drezurní úloze v kategorii Master (8–16 let) nejlépe hodnocena Johana Vášáryová s koněm Darmey.
19.09.2020 20:22  |  Autor: Vojtěch Kroupa  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

První vítěznou dvojicí zahajovacího dne finále Českého poháru ČJF v kategorii 8 – 10 let se stala Adéla Musilová a AL-KHAM-SA Chiara. Po nejlépe provedené drezurní úloze DU–A byla Adéla Musilová ohodnocena známkou 66,478 %. Druhý nejlepší výsledek zapsala Jasmína Vášáryová s klisnou Goldenbay Happy Morning, která obdržela známku 65,455 %. Na místo třetí se zařadil Ondřej Pospíšil, když s klisnou Denisou získal 62,5021 %. 
 
V další kategorii startovaly jezdkyně ve věku 11 – 13 let v drezurní úloze Z5. Nejlépe si vedla Barbora Krejčířová s valachem Maroankas Marcello (67,981 %), která půjde do nedělního druhé kola z prvního místa. Druhá příčka patřila Veronice Sedláčkové s valachem Jasper, jež zapsala výsledek 67,212 %. Na místo třetí dosáhla svým výkonem Tereza Hučková s Vivanem, které bylo připsáno 67,020 %.
 
Drezurní úlohu DD poté absolvovali jezdci ve věkové kategorii 14 - 16 let. Nejlepší jízdu předvedla Julie Pásková s koněm Fleuramos SEM. Obdržela skóre 65,864 %. Druhá nejlepší byla Lucie Procházková s klisnou Lipton Samba (65,617 %) a na třetím místě skončila Amálie Duchková a Dourello (63,148 %). 
 
Neobtížnější drezurní úlohu PD ovládla v kategorii Master (8 - 16 let) Johana Vášáryová. S koněm Darmey si zajistila prvenství s výsledkem 67,667 %. Julie Pásková s Naravinem se zařadila na místo druhé, když připsala 65,952 % a místo třetí patřilo Veronice Sedláčkové s koněm Lord S se ziskem 64,381 %. 
 

Kompletní výsledky naleznete ZDE

Foto Jan Matuška 




K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE