reklama 11B

Fieracavalli: Obří koňský veletrh ve Veroně zažívá svůj 121. ročník

ikonka

Ve čtvrtek 7. listopadu začal ve Veroně 121. ročník veletrhu Fieracavalli. Během čtyř dní se tam představí téměř dva a půl tisíce koní. Jde tak o jeden z největších tematických veletrhů na světě. Součástí je také další kolo skokového World Cupu.
08.11.2019 16:12  |  Rubrika: Ostatní  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Fieracavalli je jednou z nejprestižnějších akcí svého druhu na světě. Letos se ve Veroně koná už 121. ročník. Čísla, která představil organizátor během zahajovací části, jsou ohromující. 2400 koní, 60 plemen, 750 vystavovatelů a 35 chovatelských asociací. Výstava začala ve čtvrtek 7. listopadu a potrvá do neděle. 
 
Organizátor rozjel také projekt Fieracavalli Academy, který má za cíl podporovat etický přístup ke koním s důrazem na udržitelnost životního prostředí. Do projektu se zapojila řada jezdců, odborníků, škol a dalších institucí.
 
Během čtyř dní se uskuteční na dvě stovky vystoupení, workshopů a přednášek. Nedílnou součástí veletrhu je už mnoho let jedno z kol Světového poháru v parkurovém skákání, takže návštěvníci se dočkají špičkového parkurového sportu.
 
Zdroj: tisková zpráva Fieracavalli



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE