reklama 11C

Fantastický český závěr na Sunshine Tour. Ondřej Zvára byl šestý v GP

ikonka

Vyvrcholení pátého týdne španělské Sunshine Tour ve Vejer de la Frontera v podobě Suzuki Grand Prix bylo přesunuto z neděle na sobotu 14. března a další pokračování této túry bylo zrušeno. Excelentní výkon zde předvedl Ondřej Zvára a Cento Lano.
14.03.2020 16:57  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12B
V pátek 13. března bylo oznámeno všem účastníkům španělské Sunshine Tour, že tříhvězdová Grand Prix pátého týdne bude přesunuta již na sobotu a další pokračování této túry bude zrušeno. Do Velké ceny se kvalifikovali Aleš Opatrný s Gentlemenem VH Veldhof a Ondřej Zvára s Cento Lanem, Aleš však nakonec nestartoval.
 
Jediné české dvojici na startu Suzuki Grand Prix s výškou překážek do 150 centimetrů se podařilo probojovat mezi sedmnáct účastníků rozeskakování z šedesátky startujících a bezchybný výkon zopakovali Ondřej Zvára a Cento Lano i v rozeskakování. Radovat se tak mohli ze skvělého šestého místa a získání první části kvalifikačního limitu pro účast na olympijských hrách v Tokiu.
 
Vítězkou Grand Prix se stala francouzská reprezentantka Penelope Leprevost na jedenáctiletém hřebci Vancouver de Lanlore.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE