reklama 11B

Eva Vavříková poskočila do TOP20 juniorského světového žebříčku FEI

ikonka

Po poslední aktualizaci světových žebříčků Mezinárodní jezdecké federace FEI má Česká republika zastoupení v nejlepší dvacítce juniorů. Do této elitní sestavy vystoupala Eva vavříková s valachem Siracusou. Jak si vedou další Češi?
15.11.2019 18:50  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C
Aktualizace světových žebříčku Mezinárodní jezdecké federace FEI proběhla k poslednímu říjnu. Výborně si vede česká juniorka Eva Vavříková, která se ve dvojici s valachem Siracusou po posledním přepočtu posunula z čtyřiadvacátého na osmnácté místo. S klisnou Belle Ennie je pak v páté desítce.
 
Výrazný posun zaznamenala také další juniorská reprezentantka Eliška Skřivanová. Ta se s hnědákem Farewellem vyšplhala o více než čtyřicet příček a je aktuálně na pozici číslo 121.
 
Nejlépe postavenou českou dvojicí mezi seniory je Libuše Mencke se Syriem. Patří jí 202. příčka. Jedničkou je Němka Isabell Werth s klisnou Bellou Rose a tatáž jezdkyně je i druhá, a to v tandemu s Weihegold. Německu patří i třetí a čtvrté místo zásluhou Dorothe Schneider s koněm Showtime a Jessica von Bredow Werndl s Dalerou BB. V nejlepší pětici světa je ještě Laura Graves s holandským hnědákem Verdadem.
 

Žebříčky FEI najdete ZDE

 
Foto: archiv Evy Vavříkové




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE