reklama 11B

Vavříková získala v úvodu juniorské rundy CDI Zakrzow zlato a stříbro

ikonka

Hned v úvodu mezinárodních drezurních závodů v polském Zakrzowě se podařilo zajistit české reprezentaci dva nejcennější kovy, a to konkrétně juniorce Evě Vavříkové s koňmi Siracusa a Belle Ennie. S oběma dosáhla výsledku nad sedmdesát procent!
24.10.2019 22:55  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

Díky velkému počtu startujících byly mezinárodní závody v polském Zakrzowě zahájeny již ve čtvrtek namísto původního plánu. Soutěž zahájili jezdci na pony, kde Českou republiku zastupovaly tři jezdkyně. Nejúspěšnější z nich byla Tereza Matoušková na pony Las Vegas s hodnocením 66,763 procent. Barbora Kavanová a Icarus van de Bulksehoeve obdrželi 66,286 procent a svou první mezinárodní zkušenost zde měla Daniela Prokešová s Borisem s výsledkem 60,381 procent. Pěkný výkon předvedla také Marie Lumbachová s klisnou Colinda Valk v úloze DU-B a díky celkovým 67,756 procentů obsadily třetí místo.
 
Velký úspěch pro Českou republiku zajistila Eva Vavříková vedená trenérem Peterem Gmoserem. S valachem Siracusa obsadila v juniorské soutěži první místo s výsledkem 70,909 procent a s Belle Ennie byla druhá s 70,202 procenty. Dařilo se však také dalším třem juniorským jezdkyním. Julie Sekaninová získala 67,980 procent, Eliška Skřivanová 67,425 procent a při svém prvním mezinárodním startu byla Anna Humplíková hodnocená 65,253 procenty.
 
V kategorii mladých jezdců jsou za Českou republiku dále nahlášeny Alexandra Hanáčková a Tina Pospíšilová, na místo bohužel kvůli autonehodě nedorazil původně přihlášený Michal Košťál.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv Evy Vavříkové




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE