reklama 11D

Emma de Moussac sbírá ve španělské Olivě první letošní úspěchy

ikonka

Po dvou úvodních dnech se ve španělské Olivě již skákalo nejen na trestné body, ale i na čas. Ani při tomto hodnocení se Češi neztratili a Emma Augier de Moussac si připsala první samostatné umístění v elitní trojici! Zatím soutěžili jen mladí koně.
17.01.2019 08:42  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

V dějišti Mediterranean Equestrian Tour ve španělské Olivě se ve středu 16. ledna skákalo v soutěžích pro mladé koně, kde však již rozhodovaly nejen trestné body, ale roli hrál i čas. Bezchybní postoupili do následného rozeskakování. Po dvou dnech, kdy se dělili bezchybní o první místo, a to včetně českých dvojic, tak museli mladí koně předvést i svoji rychlost.

Českou radost přinesla tentokrát Emma Augier de Moussac, která již od úplného počátku sezony ukazuje opět skvělou formu. Jen na málokterých závodech se jí nepodaří promluvit nějaké dny do nejvyšších příček. Nyní v sedle sedmileté klisny Homey získala pěkné třetí místo.

Jednalo se o parkur 135 centimetrů vysoký a v konkurenci pouze sedmiletých koní ztratila česká jezdkyně na první místo méně než jednu vteřinu. Na startu se představilo více jak padesát dvojic.

Čtvrteční den přinese již výrazně více soutěží, neboť se bude skákat i při CSI1* a CSI2*. V nejvyšší soutěži dne na parkuru 145 centimetrů vysokém Češi nefigurují, v předcházející soutěži jen o 5 centimetrů nižší se však můžeme těšit na Emmu Augier de Moussac. Na startu bude mít dva svěřence, a to včetně její úspěšné jedenáctileté klisny Divy, s kterou si poslední úspěchy připsala na konci předešlé sezony při náročném prosincovém mítinku v Salzburgu.

 

Zda na skvělé a vždy bezchybné výkony z Rakouska naváže, to můžete sledovat ZDE.

Foto:archiv jezdkyně




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE