reklama 11C

Zelinková v Olivě: Naše kobylky se představily, jak nejlépe to jde

ikonka

Ve španělské Olivě odstartovala v úterý 15. ledna první část Spring Mediterranean Equestrian Tour 2019. V zahajovacích soutěžích nechyběly s mladými koňmi ani dvě české reprezentantky Zuzana Zelinková a Emma Augier de Mousac. A dařilo se jim výborně!
15.01.2019 21:40  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

 
„První závodní den je za námi a naše kobylky se představily, jak nejlépe to jde! Indira, Ekatharina i Abby zvládly parkur s nulou na kontě, a tím si připsaly dělená první místa ve svých věkových kategoriích,“ uvedla v úterý Zuzana Zelinková na svém oficiálním facebookovém profilu. Svůj příspěvek doplnila o video parkuru s novou stájovou akvizicí Abby (VIZ ODKAZ).
 
S Abby i Indirou H odstartovala v soutěži pro šestileté koně s výškou překážek do 125 centimetrů. Osmnáct dvojic ji dokončilo bez penalizace a společně tak získaly dělené prvenství. 
 
Ještě o čtyři vítěze navíc měla soutěž určená sedmiletým koním s překážkami vysokými až 130 centimetrů. Zařadila se mezi ně i Ekatharina se Zuzanou Zelinkovou a také klisna Homey s Emmou Augier De Moussac. 
 
Své mladé koňské svěřence na stejném kurzu úspěšně předvedli i jezdci světových jmen jako např. Brit Scott Brash nebo Belgičan Jérôme Guery.
 

Kompletní výsledky najdete POD TÍMTO ODKAZEM

 

Zdroj: FB Zuzany Zelinkové a web pořadatele



reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE