reklama 11B

Hasnedlová jako jediná česká bezchybná v závěru CSI2* v Ebreichsdorfu

ikonka

Nedělní startovní listiny CSI v Ebreichsdorfu čítaly již znatelně méně dvojic než předchozí dny. Na programu byly zbývající finále jednotlivých túr. Z českých jezdců dokončila tento den jako jediná bez chyb teprve patnáctiletá Eliška Hasnedlová.
05.05.2019 18:30  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Program závěrečného dne mezinárodní Spring Tour v rakouském areálu Magna Racino, probíhající ve dnech 1.-5. května, přinesl finále dvouhvězdových túr - bronzové a zlaté, všech tří jednohvězdových a rovněž finále Children Tour.
 
Na startovních listinách se objevilo již výrazně méně jezdců, než tomu bylo v předchozí dny a jako jediná z českých reprezentantů dnes ani jednou nechybovala teprve patnáctiletá Eliška Hasnedlová v sedle čtrnáctileté francouzské klisny Ryania D'Amour a to hned v úvodní soutěži, finále Bronze Tour na 125 cm, a společně tak obsadily dekorovanou 8. příčku.
 
Následovalo finále Gold Tour na 140 cm, v němž startovali Aleš Opatrný a Jan Štětina, každý s dvěma koňmi. Do rozeskakování se probojoval Aleš s valachem Sangris Boy. Předvedli velmi rychlou jízdu v nejlepším čase, o vítězství je však připravila chyba na překážce, a ta je odsunula až na šestou příčku. Dekorování se účastnil rovněž Jan Štětina na hřebci Zento S, s chybou v základním kole na 12. místě.
 

Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.

 

Foto archiv Elišky Hastedlové





reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE