reklama 11C

Čtvrteční ST při ČSP Ptýrov pro Marka Hentšla

ikonka

Během čtvrtečního dne 9. srpna se na Ptýrově skákalo při Českém skokovém poháru až do 140 centimetrů. V soutěži ST** se z vítězství radoval Marek Hentšel, který sedlal Trend Delsendam Z. Na druhého Jana Štětinu měl více jak dvouvteřinový náskok…
09.08.2018 19:28  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Závěr čtvrtečního dne patřil skokové soutěži ST**, která byla hodnocena na čas. Pouze tři dvojice absolvovaly připravenou trasu parkuru bez chyb na překážkách. Nejrychleji z nich se dostal do cíle Marek Hentšel s Trend Delsendamem Z, jehož čas byl 75,96 vteřiny. Pro druhé místo si dojel Jan Štětina s Celanem S, a to v čase 78,40 vteřiny. Elitní trio uzavřel opět Marek Hentšel, tentokrát s Censorem.

Čas vítěze byl několikrát překonán, tito jezdci si však na konto připsali minimálně jedno shození, čímž se připravili o příčky nejvyšší.

Pro jezdce byla zároveň připravena nejvyšší soutěž těchto závodů, která se jede za denního světla Páteční i sobotní poslední soutěž se totiž pojede za umělého osvětlení.

Ve čtvrtek se uskutečnila také stylová soutěž v rámci seriálu Czech Junior Cupu. V prvním oddělní se radovala z první pozice Linda Portychová, která s Juliett získala hodnocení 9,6 bodů. V tom druhém pak zvítězila Valentýna Kuková s Chicago-Ra, a to se známkou 9,5 bodů.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete v záznamu závodů. Stránky pořadatele jsou dostupné ZDE.




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE