reklama 11D

Slibný začátek sezony. Vavříková skončila do třetice v elitní pětce

ikonka

Juniorská drezurní jezdkyně Eva Vavříková se v neděli postavila na start třetí úlohy při národních závodech CDN v Ebreichsdorfu. Opět zvládla úlohu za více jak 69 % a získala umístění v elitní pětce. Ze tří startů tak skončila nejhůře čtvrtá.
03.02.2019 17:29  |  Autor: Kateřina Návojová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Při nedělním programu byla pro juniory připravena drezurní soutěž FEI junioři-jednotlivci. Mezi 23 dvojicemi byla na startu i jedna česká, a to Eva Vavříková a Siracusa. Dvojice opět podala velice zdařilý výkon.

Jezdkyně do třetice získala hodnocení nad 69 %, tentokrát to bylo 69,211 %. Tento výsledek nakonec stačil na čtvrté místo konečného pořadí.  Připomeňme si ještě, že jezdkyně získala všechny tři dny vyšší hodnocení než je 69 % a může se těšit z druhé, první a nyní i čtvrté příčky.

„Dneska nejsem s výkonem tolik spokojená. Měli jsme tam hodně chyb,“ popsala kriticky jezdkyně, která by se v letošním roce ráda zúčastnila i mistrovství Evropy. Sice ještě neví, s kterým koněm, ale kvalifikované má oba. Tedy Siracusu i klisnu Belle Ennie.

„U Siracusy došlo k mnohým zlepšením, za což jsem ráda. Máme před sebou však ještě mnoho práce, což nám tyto závody ukázaly. Siracusa je mladý a málo zkušený. Ale velice šikovný,“ doplnila Eva Vavříková. „Závody jsme brali hlavně tréninkově, přeci jen do byl první výjezd po delší době. Za čtrnáct dní chceme jet do Weikersdorfu, tak uvidíme, jak se nám podaří do té doby zlepšit. Budeme pilně pracovat.“

Eva Vavříková byla jedinou českou jezdkyní, která v neděli v Ebreichsdorfu startovala.

 

Startovní a výsledkové listiny naleznete ZDE.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE