reklama 11B

Dvě česká vítězství a šesté místo v Grand Prix při CSN Magna Racino

ikonka

Od pátku do neděle 8. až 10. listopadu vyjela česká ekipa na národní závody do rakouského jezdeckého komplexu Magna Racino. Ve vyšších soutěžích se dařilo děvčatům Sofii Najmanové a Anně Helebrantové, v Grand Prix se dobře předvedl Václav Staněk.
11.11.2019 10:40  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Třídenních skokových závodů v rakouském areálu Magna Racino se ve dnech 8. až 10. listopadu účastnila také řada český jezdců. Už v pátek se podařilo patnáctileté Anně Helebrantové na koni Epo Van De Achterhoek Z získat druhé místo ve stotřicítce, přičemž v sobotu na stejné výšce dokonce zvítězila.
 
Další sobotní vítězství získala pro Českou republiku teprve třináctiletá Laura Najmanová v sedle klisny Belle-E. Nejvyšší soutěž dne do stočtyřiceti centimetrů zajely bezchybně Michaela Refková na Grace Federice a Vladislava Fenclová s Picobellou.
 
Nedělní program vyvrcholil Grand Prix s výškou překážek do stočtyřiceti centimetrů, kde se z českých dvojic předvedl nejlépe Václav Staněk na hřebci Idario Van Het Netehof. Dekorovaný byl po bezchybném rozeskakování na šesté pozici.
 
Kompletní výsledky najdete ZDE.
 
Foto Lukáš Najman




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE