reklama 11C

Dvanáct bezchybných v kvalifikaci na SP v Lipsku. Vyhrál Ital Bicocchi

ikonka

Jedním z pátečních vrcholů při mezinárodních závodech v Lipsku se stala kvalifikace na nedělní Světový pohár. Skákalo se do 150 centimetrů a na startu bylo bezmála padesát dvojic. Vítězství nakonec putovalo do Itálie zásluhou Emilia Bicocchiho.
17.01.2020 20:46  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D
Ve dnech 16. až 19. ledna probíhají poblíž českoněmeckých hranic mezinárodní halové závody v několika disciplínách. Saské město Lipsko hostí již tradiční koňskou událost Partner Pferd. Letos zde probíhají rovněž kola Světových pohárů ve skocích a drezuře.
 
V pátek 17. ledna proběhla ve večerních hodinách kvalifikační soutěž na nedělní Světový pohár v parkuru, na jejíž start se postavilo téměř pět desítek jezdeckých dvojic. Jelo se na čas a na překážkách do 150 centimetrů. Dvanáct koní dokázalo absolvovat parkur bez jediného trestného bodu.
 
Nejrychlejší byl nakonec italský reprezentant Emilio Bicocchi v sedle jedenáctileté Evity SG Z. Druhý Michael Jung s Fischerchelsea na něj ztrácel jen šest desetin sekundy. Maikel van der Vleuten v sedle valacha Beauville dojel na třetí pozici již s rozestupem čtyř sekund.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Ilustrační foto archiv pořadatele




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE