reklama 11D

Boyd Exell opět nezklamal! Z Lipska si odváží páté prvenství v řadě

ikonka

Ačkoliv protivníci australského reprezentanta Boyda Exella měli šanci na jeho sesazení z první příčky žebříčku Světového poháru před bordeauxským finále, nedal jim k jejímu využití šanci! Ani v Lipsku totiž australské čtyřspřeží nenašlo přemožitele…
20.01.2019 19:18  |  Autor: Lukáš Klingora  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Páté vítězství v řadě

Australan Boyd Exell si nenachal ujít poslední kvalifikační kolo Světového poháru 2018/2019, které se uskutečnilo v Lipsku a opět zvítězil! Jeho čtyřspřeží pokračovalo na vítězné vlně a ovládlo již páté kolo v řadě. Po posledním vítězství v Mechelenu si Boyd Exell připsal další nejvyšší počet bodů za vítězství do svého žebříčku Světového poháru a udržel se tak v jeho vedení i nadále.

Z Lipska rovnou do Bordeaux

Další dvě příčky elitního tria žebříčku patří po lipské kvalifikaci Nizozemcům. Jeden z nich se navíc postavil na stupně vítězství v Lipsku. Z druhého místa se při této poslední kvalifikaci totiž radoval Bram Chardon, který ze stříbrné příčky nastoupí také do vrcholu sezony Světového poháru, a to do finále Světového poháru v Bordeaux. Na bronzový stupínek se v Lipsku postavil ve švýcarských barvách Jerome Voutaz, kterému patří v konečném žebříčku čtvrtá pozice. Ze třetího místa do finále postupuje v Lipsku čtvrtý Koos de Ronde.

Kompletní výsledkové listiny najdete POD TÍMTO ODKAZEM





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE