reklama 11C

Lipsko hostí v půlce ledna tradiční Partner Pferd. Nebudou chybět Češi

ikonka

Veletrh a mezinárodní závody několika disciplín pod názvem Partner Pferd je oblíbeným cílem českých milovníků jezdeckého sportu. Celá událost vypukne již ve čtvrtek 16. ledna a potrvá až do neděle. Sledovat budeme také výjezdy české reprezentace.
15.01.2020 15:19  |  Rubrika: Sport  |  
AKTUALIZOVÁNO
| FANCLUB
reklama 12A
Polovina ledna přinese jednu velmi výraznou koňskou událost - řeč je o rozsáhlém veletrhu Partner Pferd v německém Lipsku, jehož nedílnou součástí jsou rovněž mezinárodní závody několika disciplín včetně dalších kol Světového poháru ve skocích a spřežení. Vzhledem k lokalitě, která se nachází poblíž českých hranic, se stala tato událost oblíbeným cílem českých koňařů.
 
Češi nebudou v Lipsku chybět ani na startovních listinách. Ve skocích zde bude reprezentovat Kateřina Tomanová, která je nahlášená se třemi koňmi, a českou voltiž měl původně zastupovat úřadující mistr České republiky Jan Hablovič, ale kvůli zranění koně musel tento výjezd zrušit.
 
Svého reprezentanta bude mít Česká republika v tomto týdnu rovněž na tříhvězdových mezinárodních závodech v paradrezuře, konajících se v italském Ornagu ve dnech 16. až 19. ledna. Startovat zde bude Anastasja Vištalová s klisnou Dominique.
 
Ilustrační foto FEI/Lenajo de Koster




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE