reklama 11C

Kür v Londýně promíchal pořadí v elitní trojici

ikonka

Během úterního dne 18. prosince se v Londýně uskutečnila druhá soutěž jedoucí se v rámci Světového poháru v drezuře. Jména v elitní trojici zůstala stejná, změnilo se však pořadí jezdců. Z vítězství se radoval Frederic Wandres…
19.12.2018 00:16  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Zatímco v pondělí nenašel přemožitele Hans Peter Minderhoud s desetiletým hřebcem Glock´s Dream Boy N.O.P, tentokrát jeho výkon na první místo nestačil. Dvojice sice získala vysoké hodnocení 77,990 %, dva jezdci však pokořili hranici 80 %. Na Minderhouda tak zbylo třetí místo.

Druhou pozici obsadila domácí jezdkyně Charlotte Dujardin, která s desetiletým valachem Hawtins Delicato obdržela 80,030 %. Vítězství si připsal německý reprezentant Frederic Wandres s jedenáctiletým valachem Duke of Britain. Jednalo se však o velice vyrovnaný souboj i první místo. Jezdec získal dokonce stejné hodnocení jako Dujardin, a to 80,030 %.

Frederic Wandres se tímto výkonem posunul na třetí místo v průběžném pořadí Světového poháru západní evropské ligy. Ve vedení je Benjamin Werndl a druhá pozice patří Dorothee Schneider. Elitní trio tak tvoří němečtí reprezentanti.

 

Kompletní výsledky naleznete ZDE.




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE