reklama 11A

Pro velký zájem stavěli Olomoučtí na poslední chvíli druhý obdélník

ikonka

Letos podruhé se v původně ryze parkurovém areálu ESC Olomouc konaly drezurní závody. Zájem o účast na této akci byl tak velký, že pořadatelé ještě dva dny před konáním mítinku sháněli druhý obdélník! Sobotní i nedělní vrchol vyhrál Michal Knoflíček.
19.08.2019 11:17  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Olomoucký areál Equine Sport Center je tradičním místem konání parkurových závodů a to až na té nejvyšší úrovni, nicméně letos již podruhé se stal dějištěm závodů drezurních. Pořadatele překvapil opravdu veliký zájem jezdců o účast na této akci a to až do té míry, že bylo nutné předčasně stopnout příjem přihlášek a na poslední chvíli si vypůjčit druhý obdélník.
 
"Byli jsme opravdu nadšení z toho, jaké množství jezdců se přihlásilo na naše drezurní závody, vůbec jsme takový zájem nečekali. Ještě ve čtvrtek jsem osobně krokovala opracoviště a půjčili jsme si druhý obdélník, aby se počet startů dal vůbec ve dvou dnech zvládnout," komentovala závody ředitelka areálu ESC Olomouc, Michaela Smrčková. "Znamenalo to samozřejmě také na poslední chvíli zajistit dvojnásobek členů organizačního týmu, ale vše se zvládlo. Po skončení akce mi několik jezdců psalo, jak byli s průběhem závodů spokojení, čehož si samozřejmě velmi ceníme."
 
Sobotnímu i nedělnímu vrcholu suverénně kraloval Michal Knoflíček. Sobotní úlohu YU/2018 ovládl v sedle Dublina s výsledkem 68,594 procent, zatímco v nedělní IM-1/2018 zvítězil s koněm Zun Light VDL, zde jeho výkon ohodnotil sbor rozhodčích 67,794 procenty.
 
Třetí a letos již poslední drezurní závody se budou na olomouckém závodišti konat přibližně za měsíc a to ve dnech 21.- 22. září.
 
Kompletní výsledky najdete na TOMTO ODKAZU.
 
Foto archiv pořadatele




reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE