reklama 11B

Devadesátka: Zlato pro Šteklovou na MČR ve Working Equitation CSWE

ikonka

Zemský hřebčinec v Písku se stal 24. a 25. srpna dějištěm mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou CSWE. Výborná forma provází celou sezonu Lenku Šteklovou, jež nakonec vyhrála mezi seniory. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
05.09.2019 08:27  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

DEVADESÁTKU Z MČR WORKING EQUITATION V PÍSKU NAJDETE ZDE

O víkendu 24. a 25. srpna se otevřely brány Zemského hřebčince v Písku, který přivítal účastníky třetího mistrovství České republiky ve Working Equitation. Pořádala ho společnost Czech Society for Working Equitation a vypsané byly dvě mistrovské třídy.

V soutěži dětí a juniorů potkala smůla Annu Watzkovou v sedle Cherokee 2. Po drezurním testu vedla, ale kvůli chybě v ovladatelnosti brala nakonec bronz se ziskem šesti bodů. Druhé místo obsadila Anna Semová na koni Dashing Adelaide, jež nasbírala pouze o jediný bod více. Mistryní České republiky se stala Štěpánka Šálková s Pretoria Rival. Její celkový výsledek, který jí vynesl zlatou medaili, měl hodnotu deseti bodů.

O mistrovský titul v seniorské třídě se nakonec rozhodovalo mezi dvěma dvojicemi. Po drezurním testu vedla Lenka Šteklová, v testu ovladatelnosti získala prvenství Stanislava Kindlová. Rozhodnout tak musel výsledek z poslední části šampionátu, kterou byl test rychlosti. Po dramatickém závodě byla nakonec o čtyři sekundy rychlejší Lenka Šteklová a vyhrála s devatenácti body. Tato jezdkyně s lusitánským běloušem Ahotem potvrdila výbornou letošní formu. Její nejsilnější rivalka Stanislava Kindlová si zapsala o tři body méně a skončila na druhém místě. Koňským partnerem jí byl další zástupce lusitánského plemene, hřebec Fausto. Bronz vybojovala dvojice Šárka Márová s Adonisem. V rámcové soutěži Z pak vyhrála Barbora Synková s klisnou Panenkou.




reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE