reklama 11D

Devadesátka EquiTV: Mihai Maldea hvězdou akce Czech Summer Open 2019

ikonka

Druhý červencový víkend nabídl závody Working Equitation s mezinárodní účastí Czech Summer Open 2019. Ty se konaly v Královicích pod záštitou WEČR. Hlavní hvězdou byl Němec Mihai Maldea. Připomeňte si to v Devadesátce EquiTV.
11.07.2019 13:05  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKA EQUITV Z WORKING EQUITATION V KRÁLOVICÍCH JE ZDE

Ve dnech 5. až 7. července 2019 se jezdecký areál Královický dvůr stal dějištěm prvních závodů Working Equitation s mezinárodní účastí Czech Summer Open 2019. Závody byly pořádané pod hlavičkou spolku Working Equitation Česká republika a jednalo se zároveň o dosud největší akci v této disciplíně v Česku.

Nejvyšší kategorií byla třída „Master“, kde je kůň veden pouze jednou rukou. Tato třída byla v ČR vypsána vůbec poprvé. Hvězdnou soutěže byl německý jezdec Mihai Maldea, dlouholetý člen německého reprezentačního týmu, který se českým divákům představil v té nejlepší formě. Se svým koněm Benjamim de Caniceira předvedl adrenalinovou rychlostní jízdu a s náskokem všechny tři části vyhrál. Stal se tak vítězem prvního Czech Summer Open. Na druhém místě skončila česká reprezentantka Barbora Linhartová s Duque II D´Atela.

Soutěž v třídě P ovládla stejně přesvědčivě Rakušanka Angela Honeder s klisnou Dornroeschen. Třídu S v kategorii seniorů vyhrála Babeta Melčová s Bankietem, společnou úroveň dětí a juniorů ovládla Alžběta Veliká s koněm Mandarino Gold. V seniorské kategorii třídy L podali nejlepší výkony Alena Nováková a Harry, v mladší kategorii dětí a juniorů nenašla přemožitele Barbora Pleskačová a Sacramoso Margeta XIII – 20. Ve třídě Z zvítězila v seniorech Lenka Nováková na koni Fiery Rose, v mladší kategorii se z první příčky radovala Alice Weinfurtová a Gabriel. Záznam z Czech Supper Open ve working equitation najdete na našem webu www.equitv.cz.

Foto: Kateřina Vojáčková




reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE