reklama 11D

Další skvělé umístění Lenky Šteklové ve Working Equitation v Německu

ikonka

Jezdci ze spolku Czech Society for Working Equitatinon (CSWE) absolvovali další zahraniční výjezd. Tentokrát do německého Neu Anspachu, kde se ve dnech 12. – 14. července konaly závody Wintermühlentrophy 2019.
27.07.2019 06:38  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12B

Další zahraniční výjezd jezdců ze spolku Czech Society for Working Equitatinon (CSWE) a opět krásné a zároveň velmi těžké závody - Wintermühlentrophy 2019 v Neu Anspach dne 12. - 14. července. 
 
Závodů se zúčastnili kromě domácích německých jezdců jezdci z Holandska, Dánska, Španělska, Anglie a ČR. Závodit v konkurenci těch NEJ je těžké, ale pro naše jezdce to byl obrovský přínos v jejich jezdeckém vzdělávání. V kategorii M v poli osmnácti účastníků změřily síly naše tři jezdkyně: Stanislava s Faustem, Pavlíny Kristová a Carbonero, Lenka Šteklová a Ahoto. Všechny dvojice dokázaly zajet všechny čtyři testy bez jediné diskvalifikace! 
 
Nejlépe se vedlo Lence Šteklové s Ahotem, která nakonec získala nádherné třetí místo. Lenka měla ve všech testech výborné výsledky a právem si zaslouží obrovský obdiv.
 
Stanislava Kindlová s hřebcem Faustem po nezdařeném drezurním testu v průtrži mračen musela hodně zabojovat a velmi zdařilým testem ovladatelnosti a výborným časem v testu rychlosti nakonec vybojovala desátou příčku.
 
Pavlína Kristová a valach Carbonero konečně prolomili smůlu při startech v Německu a zajeli také všechny čtyři testy s krásným výsledkem. Pavle se nejlépe vedlo při testu s dobytkem. Tato dvojice obsadila v celkovém součtu krásné 13té místo. 
 
Soutěže WL se zúčastnil Richard Bogusch s Aromou. I tato dvojice podávala během závodu hezké výkony. Aroma předvedla moc hezký test s dobytkem a ukázali, že i v tak těžké konkurenci se neztratí!
 
Text a foto: CSWE - Veronika Srbová



reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE