reklama 11B

Lenka Šteklová potvrdila formu výhrou v MČR Working Equitation v Písku

ikonka

Písecký hřebčinec se stal ve dnech 24. až 25. srpna dějištěm třetího mistrovství České republiky ve Working Equitation pod hlavičkou CSWE. Letošní formu potvrdila v kategorii seniorů Lenka Šteklová ve dvojici s Ahotem. Více se dočtete v článku.
28.08.2019 09:01  |  Rubrika: Ostatní  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Třetí mistrovství České republiky ve Working Equitation pořádané pod hlavičkou Czech Society for Working Equtiation proběhlo ve dnech 24. až 25. srpna v Zemském hřebčinci v Písku.
 
První den akce odstartovala rámcová soutěž WE, kde se na prvním místě umístila Barbora Synková  s klisnou Panenkou, druhá příčka patřila Ivaně Štefkové s Princess Lilly, která si svůj díl smůly vybrala, když při testu ovladatelnosti vjela do zvoničky a zapomněla vycouvat. Třetí pozici obsadila Veronika Srbová na koni Carrera.
 
Další soutěží v pořadí byla mistrovská třída pro děti a juniory, kde se již bojovalo o titul mistra ČR. Velkou smůlu měli Anna Watzková a Cherokee 2, kdy po drezurním testu byli na prvním místě, ale v testu ovladatelnosti odstartovali a neprojeli startem. Mistrem republiky se stala Štěpánka Šálková na koni Pretoria Rival, druhou příčku obsadila Anna Semová  s Dashing Adelaide a třetí místo si vybojovala Anna Watzková na Cherokee 2.
 
O mistrovský titul v kategorii senior se nakonec popasovaly Stanislava Kindlová s lusitánským hřebcem Fausto a Lenka Šteklová s lusitánem Ahotem. Po drezurním testu vedla Lenka Šteklová s Ahotem, v testu ovladatelnosti získala prvenství Stanislava Kindlová, takže po dvou testech bylo vyrovnané skóre a o vítězi rozhodl až test rychlosti, kdy po dramatickém závodě byla Lenka Šteklová s Ahotem o zhruba čtyři sekundy rychlejší.
 
Mistryní ČR WE - pro seniory se stala Lenka Šteklová s Ahotem, druhou příčku obsadila Stanislava Kindlová s Faustem a třetí pozici vybojovala Šárka Márová na Adonisovi.
 

Výsledky najdete ZDE

Text: Ladislav Kindl

Foto: Ladislav Kindl a Hana Hejduková




reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE