reklama 11D

Devadesátka EquiTV: Úspěchy českých jezdců v CSIO Zduchovice 2019

ikonka

Poslední dubnový víkend patřil skokovým závodům dětí, juniorů a mladých jezdců CSIO Zduchovice. Českým reprezentantům se při nich dařilo. Dětský tým vyhrál Pohár národů a Michaela Rodová ovládla Grand Prix YR. Podívejte se na Devadesátku EquiTV.
01.05.2019 17:15  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

DEVADESÁTKU ZE ZDUCHOVIC NAJDETE TADY

Druhý ročník mezinárodních skokových závodů CSIO pro děti, juniory a mladé jezdce hostily ve dnech 24. - 28. dubna středočeské Zduchovice. Hlavními vrcholy programu byly páteční Poháry národů a nedělní soutěže Grand Prix.

Největší domácí úspěch v Poháru národů se zrodil v kategorii dětí. Český dětský tým ve složení Štěpán Filip, Viktor Skutecký, Adéla Opatrný a Laura Najmanová slavil ve Zduchovicích první místo, když uspěl v napínavé koncovce proti týmu Maďarsko 1.

V soutěži juniorů s překážkami do 135 cm obsadil český tým dva sdílené druhé místo s Maďary za vítězným Německem, čeští mladí jezdci vybojovali třetí a čtvrté místo.

Nedělní program nabídl další vrcholy celého mítinku. Tím byly soutěže Grand Prix. 
V dětské Velké ceně s překážkami do 130 cm se z Čechů nejvíce dařilo Adéle Opatrné na Lordany, které dosáhla na výborné třetí místo. Mezi juniory na o pět centimetrů vyšších překážkách obsadila druhé místo Tereza Svobodová v sedle české klisny Britanie.

Poslední Velká cena byla určená pro mladé jezdce a její překážky dosahovaly výšky do 140 cm. Třetí místo obsadila Kateřina Kučerová. Ta se svou stájovou jedničkou Anabel van´t Kathof dovezla v obou jízdách osm trestných bodů. Jedinou dvojicí, která dokázala překonat obě kola bez trestných bodů, byla Michaela Rodová s běloušem Cartanem K. Díky nim tak v samém závěru CSIO Zduchovice hrála česká hymna.





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE