reklama 11B

Juniorský Pohár národů ve Zduchovicích ovládly Němky. Češky byly druhé

ikonka

V pátek 26. dubna proběhl ve Zduchovicích v rámci CSIO juniorský Pohár národů. Startovní pole bylo početnější než u předešlého dětského Nations Cupu. Z vítězství se nakonec radovaly Němky. Český tým číslo 2 byl shodně s Maďary druhý.
26.04.2019 17:33  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12C

Pohár národů v kategorii juniorů, který se konal 26. dubna, ovládli při CSIO Zduchovice Němky. Přesněji německé družstvo číslo 1. Jeho členky Henrike Sophie Boy, Anna Jurisch, Alina Sparwel a Johanna Beckmann překonaly dvoukolovou soutěž do 135 cm bez trestných bodů.
 
Česká republika vyslala do týmové soutěže také dva celky. A ten s číslem 2 nakonec obsadil druhé místo společně s Maďarskem 1. Ve dvou kolech se jim totiž započítávalo shodně 16 trestných bodů. 
 

ČTĚTE TAKÉ: České družstvo dětí vyhrálo Pohár národů ve Zduchovicích

 
České družstvo 2 závodilo ve složení Petra Pařenicová a Evergreen P, Mariana Michlíčková a Leeve Jung, Sofie Najmanová a Fhorla a Tereza Svobodová, jež sedlala Kleiner Lorda. Nejlépe sedl kurz Petře Pařenicové a Sofii Najmanové. Ty zajely jedno z kol bez shození, jedno se 4 trestnými body.
 
Čtvrtou příčku bral další německý celek, za nimi dojelo Polsko a na šestém místě dokončil český tým číslo 1. V něm nastoupili Daniel Pospěch, Natálie Kovářová, Kristýna Hoffmeisterová a Kateřina Tomanová.
 

Výsledky ze Zduchovice jsou ZDE





reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE