reklama 11B

Domácí mladí jezdci v PN při CSIO Zduchovice skončili třetí a čtvrtí

ikonka

Poslední z trojice Pohárů národů při oficiálních mezinárodních závodech CSIO Zduchovice 2019 byl určen mladým jezdcům, a i tentokrát čeští jezdci nechyběli na stupních vítězů. Druhý národní tým skončil třetí, a to především zásluhou Sáry Vingrálkové.
26.04.2019 23:28  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |  
FOTOGALERIE
| FANCLUB
reklama 12D

 
Čeští mladí jezdci ve Zduchovicích sestavili dva týmy. Lépe se umístil v pátečním Poháru národů ten s číslem 2. Anna Held, Kateřina Kučerová, František Stružinský a Sára Vingrálková vystoupili na stupínek pro třetí umístěné. Lví podíl na tom měla Sára Vingrálková, která s L´Amour ani jednou nechybovala, pouze v prvním kole dovezla do cíle jeden trestný bod.
 

NEPŘEHLÉDNĚTE: České družstvo dětí obhájilo vítězství v Poháru národů ve Zduchovicích

 

Oba dva výsledky se započítávali Kateřině Kučerové. Ta s Anabel Van´t Kathof dokončila úvodní parkur s 9 trestnými body, ale napodruhé již ani jednou nezaváhala a dokončila čistě. Dvě osmičky zapisovala Anna Held s Carou Miou III. Ta druhá se škrtala. V prvním kole se nezapočítával výsledek Františka Stružinského s Bob Saint Clar, jelikož zaznamenal tři chyby. Druhé kolo absolvoval se 4 trestnými body. Celkem jich na kontě tohoto celku bylo 22, a to stačilo na pomyslný bronz.
 
Čtvrtý se umístil druhý český tým ve složení Tereza Markusková – Qentino Donth-M, Sára Finsterle – Lexis, Valentýna Poláchová – Vendome du Paradis a Michaela Rodová – Cartano K. Jejich celkové skóre bylo 39 trestných bodů. 
 

PSALI JSME TAKÉ: Juniorský Pohár národů ve Zduchovicích ovládly Němky. Češky byly druhé

 
O první dvě příčky se stejně jako v juniorském Poháru národů podělili Němci a Maďaři. Umístění si však prohodili. Zatímco mezi juniory nenašli přemožitele reprezentanti Německa, v případě mladých jezdců se lépe dařilo Maďarům. Ti započítávali 14 trestných bodů, zatímco němečtí jezdci jich měli o 6 více. 
 
Mezinárodní parkurové závody ve Zduchovicích pokračují až do neděle, kdy vyvrcholí třemi Velkými cenami. Internetová televize EquiTV.cz je odvysílá stejně jako páteční Poháry národů živě na svých stránkách.
 

Kompletní výsledky najdete TADY





reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE