reklama 11A

Dění v týdnu: Prázdniny odstartuje Chuchle, Kladruby a Zlatá podkova

ikonka

Ani jsme se nestačili v aktuální sportovní sezoně pořádně rozkoukat a už se rok 2020 přehoupl do své druhé poloviny. Na začátku července nabízí velmi zajímavou podívanou Chuchle Arena Praha, Národní hřebčín v Kladrubech nad Labem či Vrchovany.
30.06.2020 10:00  |  Autor: Pavlína Záhorová  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12C

Na start Letní ceny Chuchle Arena Praha se chystá Opatrný, Klus i Tretera

 

Od čtvrtka do neděle 2. až 5. července se ve Velké Chuchli uskuteční druhý díl Chuchle Arena Tour 2020, kterou završí jednohvězdové T s názvem Letní cena Chuchle Arena Praha 2020. Během čtyř dní je nahlášena téměř tisícovka startů a na soupisce hlavní soutěže figurují například Aleš Opatrný, Marek Klus či Vladimír Tretera.
 
Startovní a výsledkové listiny je možné sledovat ZDE.
 
 

Národní hřebčín v Kladrubech pořádá v sobotu jednodenní vozatajské závody

 

V sobotu 4. července se v Kladrubech nad Labem odehrají jednodenní závody spřežení. Pojedou se tři kombinované soutěže, a to jednospřeží, dvojspřeží a čtyřspřeží - účastníky čeká v jednom dni drezurní a překážková jízda. Organizátor vychází vstříc jezdcům, kteří mají v současné době obrovský zájem o závody.
 
Startovní a výsledkové listiny je možné sledovat ZDE.
 
 

Další kolo Zlaté podkovy věnované všestrannosti budou hostit Vrchovany

 

Od pátku 3. do pondělí 6. července bude ve Vrchovanech probíhat letošní druhé kolo Zlaté podkovy ve všestrannosti. Kapacita 250 startů je téměř obsazena, do hlavní soutěže je přihlášeno téměř třicet jezdeckých dvojic.
 
Startovní a výsledkové listiny je možné sledovat ZDE.
 
 
 

Panská lícha zve na jednodenní amatérské skokové závody

 

Neděle 5. července bude v Brně na Panské líše patřit dalšímu dílu amatérské skokové série Paragan Jump Tour. Vypsáno je celkem osm soutěží, z toho jsou tři hobby. Program vyvrcholí jednohvězdovým S s klasickým rozeskakováním.
 
Startovní a výsledkové listiny je možné sledovat ZDE.
 
 
 
Ilustrační foto: Rudolfův pohár 2018, Šárka Veinhauerová



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE