reklama 11A

Dění v týdnu: Mistrovství ČR pony, vrchol Zlaté podkovy i GC v Londýně

ikonka

Třetí srpnový týden přinese opět řadu akcí. V Londýně se pojede další kolo GC s českou účastí, na vozatajském ME pro juniory a mladé jezdce bude mít Česko také želízka v ohni. Proběhne i MČR pony ve Zduchovicích a finále Zlaté podkovy v Humpolci.
16.08.2022 15:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 

Týden od 15. do 21. srpna nabídne na domácí scéně jeden z vrcholů, a to skokové a drezurní mistrovství České republiky pony. Proběhne ve Zduchovicích, které jsou dějištěm tohoto šampionátu už mnoho let. Tradiční je i místo konání finále seriálu Zlaté podkovy. V Humpolci se rozhodne o vítězích ve všestrannosti i ve vozatajských kategoriích. 
 
Čeští jezdci zamíří také na závody do zahraničí. Londýn zažije další kolo parkurové série Global Champions a v řadách Prague Lions tentokrát nebude chybět Anna Kellnerová. V CSI5* nastoupí rovněž česká jezdkyně Sára Vingrálková. Na CSI v Kronenbergu se představí Emma a Charlotte de Moussac, Filip Doležal, Jaroslav Šíma a Dušan Simovski.
 
Jezdci všestrannosti nastoupí do mezinárodních soutěží na dvou místech. Adéla Císařová pojede CCI2* v Hambachu zatímco Andrea Novotná je přihlášená na jednu hvězdu do Kaposvaru.
 
Maďarský Aszár Kisber je cílem jezdkyň spřežení. Koná se tam totiž mistrovství Evropy juniorů a jezdců do 25 let a Českou republiku budou reprezentovat Lucie Maryšková a Lucie Kurková. 
 
Ilustrační foto: Stefano Grasso / LGCT



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE