reklama 11C

Dění v týdnu: Kellnerová v Rijádu. Světové poháry WEL v plném proudu

ikonka

Týden od 17. do 23. října nabízí tuzemské i zahraniční akce. Ve Zduchovicích proběhnou parkurová Z-Riders Tour. Anna Kellnerová se chystá na start v sérii GC v Rijádu. Pokračuje Světový pohár ve skákání a pojede se také první drezurní kolo.
18.10.2022 14:10  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

Předposlední říjnový víkend se ponese ve znamení útlumu v českém národním kalendáři. I tak se však najdou akce, kam mohou jezdci i fanoušci zavítat. Ve Zduchovicích se bude skákat při Z-Riders Tour, a to od 20. do 23. října. Na programu bude přes dvacet soutěží, vrcholem bude stočtyřicítka.
 
Parkury vyrostou třeba také v Nových Zámcích nebo Chotěbuzi. Mělník hostí hobby festival ve skákání i drezuře, na hobby drezuru pak můžete vyrazit do Podolánky.
 
České barvy se představí v zahraničí na mezinárodních závodech. V Rijádu se uskuteční poslední mítink Global Champions před pražským PlayOffs. Zúčastní se ho Anna Kellnerová v barvách Prague Lions. Spolu s ní nastoupí belgičtí členové týmu Niels Bruynseels a Pieter Devos.
 
Linda Portychová bude startovat při CSI v Leeuwardenu, Sára Vingrálková závodí ve Vejeru de la Frontera a Češi budou pokračovat v túře CSI v San Giovanni. Na soupiskách je Emma de Moussac, Nikola Bielíková či Kamil Papoušek.
 
Živo bude také v halách, které hostí západoevropský Světový pohár. Skokový World Cup zažije druhé kolo, které se odehraje v Helsinkách. Odstartuje také drezurní série, první kolo proběhne v dásnkém Aarhusu.
 
Ilustrační foto: Josef Malinovský



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13A

NEPŘEHLÉDNĚTE