reklama 11B

Dění v týdnu: Dvacítka domácích závodů. Drezurní pohár i Zlatá podkova

ikonka

Dvacítku národních závodů najdeme v kalendáři České jezdecké federace pro týden od 1. do 7. července. Vedle skokového Memoriálu Jana Papouška v Martinicích se bude konat i další kolo Zlaté podkovy nebo Drezurní národní pohár ČJF.
03.07.2019 16:33  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

Týden číslo 27 přinese dvacítku jezdeckých akcí konaných na území České republiky. O Memoriálu Jana Papouška, který hostí Martinice, jsme psali v samostatném příspěvku. Přečíst si ho můžete ZDE.
 
Vedle těchto tradičních závodů najdeme v kalendáři Drezurní pohár ČJF pro pony, děti a juniory. Ten se koná ve Zduchovicích. Probíhat bude také další kolo Zlaté podkovy, a to v Pardubicích, kde se pojedou soutěže spřežení. 
 
V Kolíně se odehraje takzvaná Amazonka, při které mnoho let závodí na parkuru ženy. Skákat se bude v Pravčicích, Frenštátě, Kunčicích nebo Opočně. V jižních Čechách se pojede vytrvalostní „Jízda Čertovým břemenem“.
 
Pokud chcete zažít kromě sportu něco navíc, navštivte Skály u Rýmařova, kde se v pátek 5. července koná další ročník charitativní akce Na skok do Skal.
 



reklama 13D

NEPŘEHLÉDNĚTE