reklama 11C

Dění v týdnu: Češi v různých koutech Evropy. Probouzí se domácí scéna

ikonka

S koncem března přibylo tuzemských pořadatelů, kteří už otevřeli své areály pro oficiální nebo hobby akce. Závodit se bude v Hradištku, Svržně či Herouticích. Řada českých jezdců setrvává ve Španělsku, kde se koná několikatýdenní túra CSI.
22.03.2022 16:30  |  Autor: Lucie Spiwoková  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12A

 

S příchodem jara ožívá domácí závodní scéna. O posledním březnovém víkendu se bude skákat v Hradištku u Sadské, kde začíná letošní Champions Tour. Parkury vyrostou i v Herouticích nebo Dolní Přími. Na drezuru mohou sportovci zamířit do Podolánky nebo do Svržna.
 
Řada českých jezdců zůstává na Pyrenejském poloostrově, kde probíhají na dvou místech tradiční túry mezinárodních závodů CSI. V Olivě bude v účasti pokračovat Aleš Opatrný, který tam v neděli 20. března vyhrál Velkou cenu. Spolu s ním tam setrvaly i Mariana Michlíčková a Nyna Bartoňková.
 
Pokračuje také série CSI ve Vejeru de la Frontera. Tam jsou přihlášené Anna Kellnerová, Sára Vingrálková, Emma de Moussac a Kateřina Tomanová. V Lieru v Belgii se zúčastní CSI Valentýna Kuková a početná česká ekipa vyrazí také do Itálie do Arezza. V přihlášce ČJF figurují třeba Filip Doležal, Kamil Papoušek, Jan Štětina nebo Vladimír Tretera.
 
Ilustrační foto: Zenon Kisza



Sledujete novinky o koních, jezdectví a dostizích na Jezdci.cz a pouštíte si pravidelně vysílání EquiTV.cz a EquiRadia.cz? Máme pro vás novinku - spouštíme Fancluby Jezdci.cz a EquiTV.cz EquiRadio.cz, jejichž prostřednictvím můžete podpořit další existenci našeho zpravodajství.

Zaplacením ročního nebo půlročního příspěvku umožníte, aby veškerý redakční obsah s výjimkou bonusů pro členy fanclubu zůstal nadále volně přístupný všem uživatelům a přímo se tak budete podílet i na propagaci všech koňských sportovních disciplín. Zároveň dostanete přednostní přístup k velké části našich materiálů, které si můžete přečíst v časovém předstihu, pravidelnou možnost získat různé slevy na zboží našich partnerů a účast v soutěžích o ceny.

Roční členství ve Fanclubu Jezdci.cz stojí 600 Kč, půlroční příspěvek je 300 Kč. Pokud chcete být členem obou fanklubů Jezdci.cz i EquiTV.cz, můžete využít zvýhodněnou variantu 1000 Kč (roční) a 500 Kč (půlroční). Další podrobnosti najdete na tomto odkazu.

Newsletter a komunity na síti

Kromě největšího českého serveru o koních Jezdci.cz, internetové televize EquiTV a stále populárnějšího EquiRadia pro vás připravujeme i pravidelný newsletter Jezdecký zpravodaj, který jednou týdně shrnuje vše podstatné z koňského dění a každý pátek ho doručujeme přímo do vašeho e-mailu.

K odběru toho nejlepšího z našeho zpravodajství se můžete přihlásit ZDE!

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i prostřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz

FB Jezdci.cz

FB Jazdci.sk

FB EquiTV.cz a EquiRadio.cz


reklama 13B

NEPŘEHLÉDNĚTE