reklama 11D

Dárek k osmnáctinám. Sára Vingrálková vyhrála ČSP Velkou cenu Olomouce

ikonka

Krásný dárek v den svých osmnáctých narozenin si nadělila Sára Vingrálková. V silné konkurenci dokázala v sedle Quisandra vyhrát Creditas Velkou cenu Olomouce, v níž do finále postoupilo rekordních osmnáct dvojic.
02.08.2020 18:33  |  Autor: Josef Malinovský  |  Rubrika: Sport  |   FANCLUB
reklama 12D

 
Takové finále Velké ceny Český skokový pohár za svou více jak osmnáctiletou historii nepamatuje. Postoupilo do něj totiž po čistém základním kole osmnáct účastníků. Zkrácený parkur již byl o poznání složitější, a tak nulu do cíle dovezly jen čtyři dvojice. 
 
Stejný osud jako v páteční Falton Velké ceně Brna čekal Ondřeje Zváru s Cento Lanem Arcus, který byl opět z kvarteta bezchybných nejpomalejší. Kamil Papoušek s Warnessem byl o půl sekundy rychlejší, a tak skončil třetí. K lepšímu umístění mu však scházela zhruba sekunda, kterou ztrácel na Igora Šulka s Wavo Aramis a ještě o něco více na Sáru Vingrálkovou s Quisandrem. Ta v čase 37,21 zvítězila a nadělila si tak dárek k osmnáctým narozeninám. 
 
Ještě o něco rychlejší než vítězka byl Aleš Opatrný s Gentlemenem van het Veldhof. Bohužel jedna chyba jej odsunula až na páté místo. Šestá byla opět Sára Vingrálková, tentokrát s Oscarem des Fontaines. 
 
Kompletní výsledky najdete na adrese www.ceskyskokovypohar.cz
 
 
Foto Zenon Kisza - www.fotokisza.com
 



K odběru se přihlašte ZDE!

 

Nový Jezdecký zpravodaj vychází každý pátek a je zcela zdarma. Přímo do vašeho e-mailu vám jednou týdně doručíme to nejzajímavější z našich webů - zpravodajství napříč disciplínami, rozhovory, podcasty i videa. Už nikdy vám nic podstatného z našeho servisu neunikne!

 

Novinky z jezdectví a dostihů můžete sledovat i protřednictvím našich specializovaných skupin na Facebooku! Spravujeme pro vás:
 

Máme rádi parkury Jezdci.cz

Máme rádi dostihy Jezdci.cz

Máme rádi drezuru Jezdci.cz

Máme rádi vozatajství Jezdci.cz

Máme rádi všestrannost Jezdci.cz

Máme rádi reining a western Jezdci.cz

Máme rádi voltiž Jezdci.cz

Máme rádi vytrvalost Jezdci.cz

Máme rádi pony sport Jezdci.cz


reklama 13C

NEPŘEHLÉDNĚTE